10/04/2016

GASTGEZINNEN: DE RUGGENGRAAT VAN DE WERELDFOLKLOREADE!

Tijdens iedere Wereldfolkloreade worden ongeveer tweehonderd buitenlandse gasten ondergebracht in gastgezinnen. Onze families zijn de ruggengraat van het festival. Door hun gastvrijheid en enthousiasme is de sfeer tijdens de Wereldfolkloreade uniek. We kunnen gerust stellen dat de Wereldfolkloreade één van de weinige festivals is die er keer op keer in slaagt om de buitenlandse deelnemers onder te brengen in gastfamilies.

Op zondagmorgen 10 april ging de receptie voor onze gastgezinnen door. De jubileumeditie werd toegelicht aan de gezinnen, de groepen werden voorgesteld. De ervaren gastgezinnen haalden herinneringen op, nieuwe gastgezinnen werden geïntroduceerd in de wondere wereld van de Wereldfolkloreade. Het was terug een groot succes: de zaal zat afgeladen vol en het was vooral heel gezellig.

Wenst u bijkomende info of hebt u interesse om gastgezin van de Wereldfolkloreade te worden, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Stuur een mailtje naar info@wereldfolkloreade.be, mobile: 0486/44 14 09 of laat een berichtje na op Facebook.

Nu al een welgemeende dankuwel aan al onze gemotiveerde gastgezinnen. Tot heel binnenkort!